Sikring og overvågning

Hos JP EL-Service tilbyder vi sikring og overvågning. Er du en landmand der har brug for at sikre sin stald og overvåge dyrenes aktiviteter? Arbejder du på en offentlig arbejdsplads og mangler videoovervågning? Vi installere alarmsystemer og overvågning til privat, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi er autoriserede el installatører der har stor erfaring indenfor sikring og overvågning. Vi kan derfor hjælpe dig med enhver opgave. Fra tyverialarm og videoovervågning til klimasikring i rum, der kræver en konstant temperatur og fugtighed. Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser.

Har du spørgsmål til en opgave indenfor sikring og overvågning, eller mangler du vores input? Så tøv ikke med at kontakte os, så giver vi gerne et professionelt synspunkt på din opgave.

Sikring og overvågning fra Ribe og Rødding

Vi har base i Ribe og Rødding. Herfra kører vi rundt og hjælper kunder med sikring og overvågning i resten af syd- og Sønderjylland. Har du brug for hjælp med alarmer videoovervågning eller lignende i Sønderjylland, så tøv ikke med at give os et kald.

Vi har altid bygget virksomheden på tilfredse og glade kunder. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet af vores arbejde. Hvilket er din garanti på effektiv sikring og overvågning.

Få et uforpligtende tilbud på sikring og overvågning

Skal du bruge en professionel el installatør der kan hjælpe dig med sikring og overvågning? JP El-Service har flere års erfaring med installationer af denne slags og står gerne klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon (+45) 69 96 07 07 i Ribe eller (+45) 78 78 34 64 i Rødding.

Vi er også tilgængelige på e-mail: jc@jpel-service.dk eller via vores kontaktformular. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på sikring og overvågning.

Vi glæder os til at hører fra dig og ser frem til at løse din opgave.