Data og kommunikation

Netværksinstallationer som så meget andet, har udviklet og ændret sig meget i de seneste 20 år. Hos JP EL-Service har vi stor erfaring med opsætning af netværksinstallationer til virksomheder i alle størrelser. I dag er der store forventninger til netværket og kvaliteten derpå. Vi hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning på data og kommunikation.

Sikkerhed

Digital sikkerhed er blevet vigtigere da vi er blevet mere afhængig af vores digitale arbejdsområde. Samtidig oplever vi flere nedbrud og hackerangreb end før, og det er nødvendigt med ordentlig sikkerhed.

Med mere hjemmearbejde og med flere virksomheder der vælger cloud-løsninger stiller det også nogle nye krav til sikkerhed. Heldigvis kan vi også hjælpe med det.

Har i brug for en bedre, hurtigere, mere sikker løsning til data og kommunikation, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper jer hele vejen.

Data og kommunikation af høj kvalitet

Har du brug for hjælp med wifi, opsætning af access point, bedre sikkerhed på dit netværk eller noget helt andet indenfor data og kommunikation, er vi klar til at hjælpe dig. Vi forstår hvor vigtigt det er med et ordentligt netværk og sikkerhed i den moderne verden og vil derfor gøre alt for at dit system er i top kvalitet.

Har du spørgsmål til os er du velkommen til at kontakte os så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud på data og kommunikation

Har du brug for hjælp til data og kommunikation står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon (+45) 69 96 07 07 i Ribe eller (+45) 78 78 34 64 i Rødding.

Vi er også tilgængelige på e-mail: jc@jpel-service.dk eller via vores kontaktformular. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på data og kommunikation.