Industri

Hos JP El-Service løser vi mange opgaver indenfor el installationer i industri, landbrug og andet. Vores dygtige elektrikere kan klare alle opgaver fra energioptimering til servicering af maskiner og anlæg i industrien. Vi har stor erfaring indenfor faget og har prøvet lidt af hvert. Vi kan derfor hjælpe dig med ethvert problem du står overfor med dine el installationer.

Den optimale løsning i industri

Vi forstår at maskiner der er ude af drift i industrien kan have både økonomiske såvel som menneskelige konsekvenser. Derfor udfører vi arbejdet hurtigt og effektivt så tabet er minimalt. Har du brug for installation af et overvågningssystem eller alarm der kan give dig besked når du har brug for assistance i fremtiden, kan vi også hjælpe med det. På den måde kan du få fikset fremtidige fejl endnu hurtigere.

Industrielektriker i Ribe og Rødding

Vi er stationeret i Ribe og Rødding, og kører ud til kunder der har brug for vores hjælp i industrier i resten af syd- og Sønderjylland. Har du problemer med dine el installationer?

Vi tilbyder en hurtig og effektiv fejlfinding af dit system og reparere dine el installationer så du kan få gang i produktionen igen hurtigst muligt. Vi påtager opgaver store som små og ingen udfordring er for meget for os.

Vi står altid klar med en hjælpende hånd og en løsning på dine udfordringer i industrien.

Få et uforpligtende tilbud på el installationer i industrien

Mangler du en erfaren el installatør der kan hjælpe dig med el installationer, reparationer eller et årligt eftersyn i industrien, er du velkommen til at kontakte os. Du kan få fat på os på telefon (+45) 69 96 07 07 i Ribe eller (+45) 78 78 34 64 i Rødding.

Vi er også tilgængelige på e-mail: jc@jpel-service.dk eller ved hjælp af vores kontaktformular. Kontakt os, så giver vi et uforpligtende tilbud på reparation af installation af diverse maskiner og systemer til industri.