Luft til luft varmepumper

Autoriseret installation af luft til luft varmepumper

Overvejer du at få installeret en luft til luft varmepumpe? Hos JP EL-Service tilbyder vi montering, installation og servicering af luft til luft varmepumper. Som en virksomhed med fokus på el installationer i alle størrelser og former, har vi også erfaring med varmepumper.

Mangler du en autoriseret el installatør til at montere og installere din varmepumpe? Så står JP EL-Service altid klar til at hjælpe dig med din opgave.

Er du i tvivl om hvilken type er bedst for dig? Vi anbefaler det populære mærke Panasonic.

Panasonic luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe egner sig bedst til mindre 1-plans-huse, sommerhuse, eller som supplement til større ejendomme.

De luft til luft varmepumper, Panasonic fører, er dermed udviklet til at opfylde næsten alle behov til alle boligtyper.

Panasonic tilbyder dig alle modeltyper, fra vægmonterede systemer til gulvmodeller.

Det avancerede luftrensningssystem sikrer hurtig opvarmning af hjemmet i koldt vejr, men virker samtidig som et effektivt airconditionsystem i sommermånederne og bidrager derfor til et behageligt indeklima året rundt.

Luftcirkulationen er også med til at fjerne fugt og forhindre støvdannelse i boliger med lave benyttelse procenter, som eksempelvis fritids-, koloni- og sommerhuse. En luft til luft varmepumpe fra Panasonic giver typisk en energireduktion på 30-50% af de samlede energiomkostninger, hvilket gør, at den indledende investering hurtigt er tjent ind igen.

Få et uforpligtende tilbud på en luft til luft varmepumpe

Leder du efter en professionel installatør af luft til luft varmepumper, står JP El-Service altid klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 69 96 07 07 i Ribe eller (+45) 78 78 34 64 i Rødding og få en snak om dine behov.

Vi er også tilgængelige på e-mail: jc@jpel-service.dk eller via vores kontaktformular. Kontakt os, så giver vi et uforpligtende tilbud på opsætning af en luft til luft varmepumpe.