Landbrug

El installationer og el eftersyn til landbrug handler i dag om optimering og driftssikkerhed. Som så mange andre industrier er det vigtigt at holde produktionen kørende, og undgå fejl eller stop. Afhængig af fejlen, kan der være mange penge på spil.

Derfor er det utroligt vigtigt at have en professionel og erfaren el installatør der kender til fagområdet. På den måde kan du få rettet op på fejlen og få gang i produktionen igen så hurtigt som muligt og dermed spare flest mulige penge.

El-service i landbrug

Hos JP El-Service forstår vi at hurtigt og effektivt arbejde er essentielt når det gælder landbrug. Hvis der sker en fejl og klimaanlægget eller ventilationen i stalden pludselig går ud af drift kan det have voldsomme konsekvenser for dyrene, for ikke at nævne landmanden. Hos os kan du regne med en hurtig og ordentlig løsning. Vi har flere års erfaring indenfor installation og eftersyn af diverse el systemer i diverse industrier og virksomheder, heriblandt landbrug.

Har du brug for overvågningsudstyr eller alarmer til landbruget så du kan holde bedre øje med din drift, kan vi også være behjælpelige. Ved hjælp af overvågningsudstyr kan du komme fejlen hurtigere til undsætning og på den måde spare penge.

Få et uforpligtende tilbud på service inden for landbrug

Har du brug for en erfaren og solid el installatør til at foretage el installationer, reparationer eller eftersyn på jeres systemer, maskiner eller andet er i velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe til enhver udfordring. Kontakt os på telefon (+45) 69 96 07 07 i Ribe eller (+45) 78 78 34 64 i Rødding.

Du kan også få fat på os via vores e-mail: jc@jpel-service.dk eller vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på servicering af maskiner og systemer inden for landbrug.

Vi er stationeret i Ribe og Rødding og hjælper med el installationer af alle typer i landbrug i syd- og Sønderjylland.