Antenne

Skal du have installeret en antenne eller har du problemer med den nuværende? Hos JP El-Service tilbyder vi bl.a. installation af ny eller servicering af eksisterende antenneløsninger. Vi sætter en stor ære i at udføre et effektivt og professionelt arbejde uanset hvad opgaven omhandler. Vi har stort erfaring indenfor faget og kan derfor garantere en hurtig og funktionel løsning.

Problemer med eksisterende antenneløsninger kan skyldes gamle kabler, defekt forstærker eller filter, eller noget helt tredje. Installationerne i mange huse er ofte gamle og lever ikke op til de høje krav vi har i dag. Det kan derfor nogle gange være nødvendigt at skifte dele eller det hele ud med en ny frisk installation, så du kan få et ordentligt signal.

Har du problemer med signalet, så tøv ikke med at kontakt os.

Opsætning af antenne i syd- og sønderjylland

Vi er stationeret i Ribe og Rødding. Herfra kører vi rundt til kunder og hjælper med installationer og eftersyn af diverse el installationer, heriblandt antenner. Har du brug for hjælp med antennen i syd- eller sønderjylland kører vi gerne ud og hjælper dig.

Hos JP El-Service går vi aldrig på kompromis med kvalitet af vores arbejde, hvilket er din garanti for en løsning du kan være tryg ved.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af antenne

Har du brug for hjælp med antennen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er forberedt på enhver overraskelse eller udfordring. Kontakt os på telefon (+45) 69 96 07 07 i Ribe eller (+45) 78 78 34 64 i Rødding.

Vi er også tilgængelige på e-mail: jc@jpel-service.dk eller via vores kontaktformular. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på service eller installation af antenne.

Vi glæder os til at hører fra dig, og ser frem til at hjælpe dig med montering, installation eller service af antenne.