Firmaprofil

Historie

JP Elservice blev etableret i 2007 på en lille landejendom mellem Rødding og Gram. Her startede Jens Christian Jensen og Morten Petersen virksomheden op i en alder af 23 år. Jens Christian og Morten har kendt hinanden siden skoleårene og er begge udlært i el-forretningen Ole Christensen i Rødding, som blev overtaget af J.P EL-Service i 2014.

I 2012 stødte Michael Szkopek til og et nyt selskab i Ribe blev etableret under navnet J.P El-Service Ribe ApS. Selskabet købte senere den tidligere virksomhed Sdr. Hygum El, hvor Per Jakobsen sad som daglig leder.

Per blev efter overtagelsen medejer af virksomheden i Ribe.

JP Elservice består således i dag af to separate anpartsselskaber med følgende ejerforhold:

JP El-Service Rødding ApS er ejet 50/50 af:

  • Morten Gejl Petersen
  • Jens Christian Vestergaard Jensen

J.P El-Service Ribe ApS er ejet med hver 25 % af:

  • Morten Gejl Petersen
  • Jens Christian Vestergaard Jensen
  • Michael Szkopek
  • Per Jakobsen

Om os

JP Elservice er det naturlige valg, når private, landbrug og erhverv har brug for kompetente og professionelle elinstallatører i Syd- og Sønderjylland.

Siden 2007 har vores team på cirka 30 ansatte serviceret små og store kunder i hele landsdelen og med en afdeling i både Rødding og Ribe er vores opland stort.

Det samme er vores mulighed for at hjælpe, uanset opgavens omfang. Udover at servicere private, varetager vi således også nybyg og større entrepriser indenfor både erhverv og landbrug.

Vi er et moderne og solidt firma, med kendskab til mange af de udfordringer, der kan være i branchen og vores vision er, at ”Vi vil være de bedste”. Både som samarbejdspartner, arbejdsplads og i den service vi yder vores kunder.