Offentlig el-service

Vores autoriserede el installatører kan hjælpe med offentlig el service i form af, belysning, overvågning/alarmer og meget mere i kommunale eller andre offentlige institutioner. Vi er eksperter i installationer af enhver elektrisk løsning. Vores erfaring og kompetence med faget gør at vi kan håndtere enhver opgave.

Vores medarbejdere kan levere professionelle løsninger indenfor bl.a.. behovsstyret belysninger, energioptimering, elvarme, intelligent styring af diverse elektriske systemer og meget mere til kommunale bygninger som plejehjem samt tandklinikker og andre offentlige rum.

Har du brug for en professionel og effektiv løsning på el installationer i det offentlige, finder du ikke en bedre løsning end JP El-Service.

ELEKTRIKER TIL DET OFFENTLIG EL SERVICE I RIBE OG RØDDING

Vi er stationeret i Ribe og Rødding og kører gerne ud til kunder i offentlige institutioner i resten af syd- og sønderjylland. Har du brug for hjælp i det offentlige i det sydlige Danmark, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har prøvet lidt af hvert og kan garanteret hjælpe dig med din opgave.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EL INSTALLATIONER I DET OFFENTLIG INSTITUTION

Vi udføre et professionelt arbejder der hurtigt løser problemet, og samtidig tager hensyn til alle i det offentlige rum. Offentlige arbejdspladser variere meget med hensyn til hvilken type mennesker man kan komme i kontakt med. Arbejde i skoler og plejehjem er ens på mange måde men atmosfæren er meget anderledes og vi gør meget ud af at tage hensyn til vores omgivelser når vi arbejder i det offentlige. Så hvis du har brug for vores hjælp i det offentlige er du velkommen til at kontakte os på telefon 69 96 07 07 i Ribe eller 78 78 34 64 i Rødding. Vi er også tilgængelige via vores e-mail: jc@jpel-service.dk eller kontaktformular. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på offentlig el service.

JP El-Service Ribe

  • Industrivej 7, 6760 Ribe
  • CVR: 34692084
  • Tlf: 69 96 07 07

JP El-Service Rødding

  • Sdr. Tingvej 6, 6630 Rødding
  • CVR: 30609581
  • Tlf: 78 78 34 64