Luft til luft varmepumper

Panasonic luft til luft varmepumper

En luft-til-luft varmepumpe egner sig bedst til mindre 1-plans-huse, sommerhuse, eller som supplement til større ejendomme.

De luft-til-luft varmepumper, Panasonic fører, er dermed udviklet til at opfylde næsten alle behov til alle boligtyper.

Panasonic tilbyder dig alle modeltyper, fra vægmonterede systemer til gulvmodeller.

Det avancerede luftrensningssystem sikrer hurtig opvarmning af hjemmet i koldt vejr, men virker samtidig som et effektivt aircondition-system i sommermånederne og bidrager derfor til et behageligt indeklima året rundt.

Luftcirkulationen er også med til at fjerne fugt og forhindre støvdannelse i boliger med lave benyttelsesprocenter, som eksempelvis fritids-, koloni- og sommerhuse. En varmepumpe fra Panasonic giver typisk en energireduktion på 30-50% af de samlede energiomkostninger, hvilket gør, at den indledende investering hurtigt er tjent ind igen.

Sådan får du tilskud til en varmepumpe

Kravet for at kunne opnå energitilskud til sin nye varmepumpe, er blot at den lever op til den har et godkendt energimærke.

Gå ind og opret en ansøgning om tilskud, før du går i gang med at indkøbe og sætte varmepumpen op. Det hele foregår i vores elektroniske indberetningsportal.

Søg tilskud her

Når du fået udført arbejdet med at sætte varmepumpen op, indsender du en faktura for udført arbejde, hvor det fremgår hvilken type varmepumpe der er opsat.

I en privat bolig på mellem 80 og 200 kvm, kan tilskuddet til en varmepumpe udgøre op til Kr. 8.000,00 skattefrit. I sommerhuse er det kun luft til luft varmepumper der gives tilskud til. Her vil tilskuddet kunne udgøre op til 750 kroner.

JP El-Service Ribe

  • Industrivej 7, 6760 Ribe
  • CVR: 34692084
  • Tlf: 69 96 07 07

JP El-Service Rødding

  • Sdr. Tingvej 6, 6630 Rødding
  • CVR: 30609581
  • Tlf: 78 78 34 64