ERHVERV

Søger du en kompetent autoriseret el installatør? Vi tilbyder professionelle løsninger til erhverv. Så har din virksomhed brug for et eleftersyn, finder du ingen bedre end JP EL-Service. For vores erhvervskunder kan vi tilbyde en lang række ydelser. Heriblandt, renovering af el, energioptimering, el installationer, netværkskabling, belysning og meget mere.

Vi kan også hjælpe via rådgivning til hvad den bedste løsning er for dig. Og har du flere opgaver der kræver vores opmærksomhed kan vi samle dem og tilbyde dig en totalløsning.

Har du yderligere spørgsmål til hvilke opgaver vi udføre, eller andet angående el installationer i erhvervet, er du velkommen til at give os et kald.

EL INSTALLATIONER TIL ERHVERV

Hos JP El-Service forstår vi hvor vigtigt det er for virksomheder og deres medarbejdere at have et ordentligt indeklima med god belysning og luftcirkulation. Når belysning og indeklimaet ikke fungere optimalt i erhvervet kan det have konsekvenser for arbejdet og de ansatte. Det kan bl.a. medføre negative effekter som stress og hovedpine. Samtidig kan et dårligt indeklima øge mængden af sygdom på arbejdspladsen hvis den tunge bakteriefyldte luft ikke bliver skiftet ordentligt ud med frisk og ren luft. Derfor er det meget vigtigt at få en professionel elektriker til at ordne problemerne i erhvervet så du kan optimere din arbejdskraft.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ EL INSTALLATIONER I ERHVERV

Så mangler du hjælp med el i erhvervet, hjælper vi hellere end gerne. Vi er stationeret i Ribe og Rødding, og kører ud til kunder i resten af syd- og Sønderjylland der har problemer i erhvervet, industrien, det offentlige og det private. Kontakt os på telefon 69 96 07 07 i Ribe eller 78 78 34 64 i Rødding. Vi er også tilgængelige på e-mail: jc@jpel-service.dk eller via vores kontaktformular. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på vores el service i erhverv.

JP El-Service Ribe

  • Industrivej 7, 6760 Ribe
  • CVR: 34692084
  • Tlf: 69 96 07 07

JP El-Service Rødding

  • Sdr. Tingvej 6, 6630 Rødding
  • CVR: 30609581
  • Tlf: 78 78 34 64